Vedete din Romania

#Kamara amanta #Kamara Madalina #Kamara divort #kamara

Kamara, declaratii fara perdea despre iubire, casnicie si amante

Prima oara au aparut zvonurile, apoi fotografiile, apoi declaratiile, iar acum confirmarea: Kamara se intalneste cu Madalina, tanara in varsta de 24 de ani, care a vorbit inaintea artistului despre relatia cu acesta, si are probleme in casnicie!

”Sunt manichiurista. Am 24 de ani. In Brasov lucrez, acum vin din Bucuresti. Am mai multi prieteni pe aici. Viitor posibil iubit am. Da, am un inceput de relatie. Cam de trei saptamani, o luna. Vorbim de Kamara, desigur. Ne-am intalnit in mall. Sunt hostess, cand nu sunt manichiurista si asa ne-am cunoscut. M-am dus la promotia respectiva, a fost asa de ultim moment, el era cu prietenul lui Ralflo, a venit in fata standului si acolo l-am vazut. Ma uitam la el, ma uitam la colegul lui. A venit dupa noi, s-a bagat in seama cu noi, i-am dat numarul de telefon si a ramas ca-l sun dupa ce termin munca. L-am sunat, am stabilit ca ne vedem. Eu voiam sa merg, prietena mea zicea sa nu merg… Eu nu, ca ma duc. I-am dat mesaj ca nu mai merg, trebuia sa-l iau dintr-un club. Un prieten de-al meu mi-a zis sa ma duc. M-am dus, mai incet, dar m-am dus. Am stat in masina, am povestit, ne-am uitat la Brasov. si la un moment dat mi-a spus ”stii, am uitat cum te cheama.” Am facut cunostinta din nou. Nu m-a deranjat. Am mai povestit, mi-a cantat…” au fost primele declaratii despre noua relatie a artistului cu Madalina, facute chiar de ea, conform libertatea.ro.

Dupa declaratiile tinerei, Kamara a vorbit deschis despre viata sa personala. Intrebat daca a fost dragoste la prima vedere, el a spus ca a fost vorba de placut: ”Prin cate am trecut, cred ca e vorba de placut la prima vedere, iar mai apoi apar sentimentele.”, a mai spus Kamara la Kanal D.

 ”N-am vorbit in viata mea atata pe videocall. Ma plimbat prin oras, a fost frumos. Suntem in stadiul in care ne placem. E ceva asumat, ne simtim foarte bine impreuna si usor, usor vom ajunge la a fi indragostiti real, nu doar o idee. Nu vreau sa cred ca e doar o iluzie. ”, a mai declarat Kamara, care a marturisit ca Madalina i-a cunoscut copiii. 

”Am avut doua sotii, una inca mai exista in acte, dar nu conteaza. in Italia, divortul e acceptat dupa doi ani. Ei au voie sa se vada cu alti parteneri, dar daca ei decid sa se impece, atunci e in regula. Este o singura problema in situatia asta. Eu sunt mai celebru fata de Oana, cum m-am afisat cu ea, am fost pozat, ea nu. N-am vazut om mai bine sa impacheteze hainele mai bine decat ea. Parca e o masina de impachetat de haine. Suntem despartiti de sase luni. Da, m-am intalnit cu alte fete. Sotia era la munca, acasa, nu stiu. Am locuit impreuna, ne spuneam ce facem si nu avem nicio problema. Suntem prieteni, care-i problema?”, a mai spus Kamara. 

Kamara sustine ca lipsa de comunicare si depresia postnatala au dus la separarea de sotia sa, Oana.

„Cand a inceput sa se strice lucrurile am crezut ca se vor repara, nu-mi venea sa cred ca se intampla asta. Ce credeam ca o sa ne lege mai tare, ne-a despartit. Noi nu am avut pe nimeni langa noi atunci cand Leon o venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil. Leon s-a nascut mai devreme, nasterea lui si toate problemele, probabil i-au creat ei o stare. De aici au inceput problemele. Eu a trebuit sa alerg, sunt cantaret, sa fac rost de bani. Ea era de multe ori singura, mi-a reprosat asta. Cred ca de aici s-a produs ruptura. Cred ca a intrat intr-o usoara depresie. Ea nu mai vorbea cu mine. Prefera sa se destainuie unui strain, nu mie. S-a refugiat in facebook. Asa a crezut ea. Eu nu am mai stiut sa reactionez. Mi-a recunoscut ca mai vorbeste, sa-si relaxeze mintea, ca eu sunt mereu plecat. Eu am cunoscut-o pe ea pe Facebook si asta a fost si temerea mea ca o sa o pierd tot din cauza Facebook-ului si asa a fost. Cand nu am mai reusit sa vorbesc cu ea, am realizat un profil fals, cu pozele unui tanar din Rusia. M-am imprietenit cu ea tocmai pentru a discuta cu ea si sa reusesc sa salvez relatia. A functionat o vreme, insa la un moment dat nu a mai mers. I-am recunoscut ca eu am fost acel personaj. S-a suparat pe mine. Eu nu doream sa-mi pierd familia. Ea a spus prima stop. Eu am tot incercat, dar nu am avut ce face. Nu o pot condamna, o vreme a fost inchisa, probabil si-a dorit sa fie din nou cea care a fost inainte, sa danseze, sa infloreasca. Nu te gandeai o secunda ca noi ne vom desparti. Eu nu as fi facut niciodata pasul, sa am eu o amanta. 4 luni am vorbit cu ea de pe un cont fals. Ea a fost prima care a decis sa iasa cu altcineva”,  a declarat artistul.

Kamara si Oana s-au casatorit acum patru ani, dupa o relatie de doar inci luni. Cei doi s-au cunoscut pe internet si si-au facut numeroase complimente virtuale, inainte de a se cunoaste fata in fata si a deveni un cuplu. Prima lor intalnire a avut loc la Paris, dar de casatorit s-au casatorit la Focsani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare