Vedete din Romania

#look Kate Middleton #vedete extern #showbiz #kate middleton #printul william

Kate, acuzata de printul William ca flirteaza cu alti barbati. “Sotia mea ma face de rusine!”

 

Kate Middleton si printul William au participat saptamana aceasta la o strangere de fonduri organizata de o firma de brokeraj din Londra, ocazie cu care primul William i-a spus sotiei sa nu le mai faca ochi dulci altor barbati.

 

 

Cuplul regal a trebuit a trebuit sa-si foloseasca puterea de convingere pentru a ajuta la strangerea de fonduri de caritate pentru o serie de ONG-uri. In timpul conversatiei telefonice a ducesei cu un broker pe nume Andrew, printul William a tras cu urechea si i-a spus sotiei sale in gluma: „Catherine, cred ca poti sa incetezi sa flirtezi cu ei”, in timp ce, intors catre broker-ul Brett Lincoln, a ridicat o spranceana spunand : „Imi pare rau, sotia mea ma face de ras!”.

O alta parte amuzanta a evenimentului la care a luat parte cuplul regal a fost reprezentata de costumatia brokerului Nigel Halligan, care a purtat camasa, sacou, pantaloni scurti si s-a incaltat cu stiletto. Printul William insusi l-a intrebat de unde si-a procurat pantofii cu toc inalt, in timp ce Kate i-a sugerat ca, dupa plecarea lor, sa-si tina picioarele ridicate pentru cateva minute, pentru a scapa de dureri.

Evenimentul a fost ocazia perfecta pentru ca ducesa de Cambridge sa-si etaleze noul look. Kate Middleton a renuntat la parul lung in favoarea unei tunsori pana la umeri.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului