Vedete din Romania

#bikini #topless #fotografii #scandal #casa regala britanica

Kate Middleton, amenintata din nou cu fotografii compromitatoare

Cuplul regal format din Kate Middleton si printul William este din nou in atentia presei. O publicatie italiana ameninta ca detine si ca va publica fotografii compromitatoare cu Ducesa de Cambridge.

Dupa scandalul de anul trecut, cand in presa au aparut poze in care Kate facea topless intr-o vacanta in Franta, publicatia italiana "Chi" a amenintat ca va publica fotografii cu Kate Middleton in bikini.

Jurnalistii italieni sustin ca pozele au fost facute la inceputul acestei saptamani, pe insula Mustique si ca in imagini se poate vedea clar burtica Ducesei de Cambridge, insarcinata in luna a cincea.

Casa Regala a reactionat prompt si a criticat dur revista, sustinand ca publicarea fotografiilor este considerata o incalcare a intimitatii ducesei.

"Suntem dezamagiti ca fotografiile cu Ducele si Ducesa, aflati in vacanta, urmeaza sa fie publicate. Este o incalcare flagranta a dreptului cuplului la intimitate", a declarat un purtator de cuvant.

Relatia dintre tabloidul italian si Casa Regala a Marii Britanii nu este una dintre cele mai bune. Anul trecut, tabloidul "Chi" a fost unul dintre tabloidele europene care au publicat fotografii cu Kate Middleton in sanii goi. De altfel, cotidianul "The Independent" reaminteste ca "Chi" a publicat fotografii cu Printesa Diana moarta.

Surse foto: www.usmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare