Vedete din Romania

Katie Holmes si Tom Cruise se despart?

Tensiunile dintre restaurant si ca arata extenuata , palida, slaba, fara vlaga.

"De-abia daca a schitat un zambet si ne-a facut cu mana inainte de a iesi pe usa din spate. Odata ce a ajuns afara, am vazut o Katie confuza, care de-abia se tinea pe picioare si care a trebuit sa se sprijine de tocul usii pana la venirea body-guard-ului"
, a declarat un paparazzi.

Vrea o pauza 

“Katie vrea sa stea singura o perioada si se va muta la New York impreuna cu micuta Suri . Tom insa e decis sa nu o lase si i-a propus sa vina impreuna cu ea la New York, pentru ca nu suporta ideea ca cele doua sa stea departe de el”, a declarat un apropiat de-al celor doi, sub protectia anonimatului.

A renuntat la cariera 

Katie a ajuns la aceasta decizie din cauza tenditei din ce in ce mai sufocante a lui Tom Cruise, de 45 de ani, de a-i controla viata. Katie a disparut pentru o perioada din lumea filmului, iar gurile rele spun ca acest lucru se datoreaza sotului ei, sustine acceasi publicatie americana.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului