Vedete din Romania

#relatie #andreea balan #keo #showbiz #vedete intern #Misty

Keo s-a razbunat pe Andreea Balan! Iata ce i-a facut cantaretul

Dupa ce Andreea Balan a inceput sa se afiseze cu proaspatul sau iubit din America, Keo a hotarat sa nu mai ascunda nici el relatia pe care o are cu Misty, femeia din cauza caruia cei doi cantareti s-au despartit dupa mai bine de opt ani de relatie.

Potrivit cancan.ro, Keo a fost zilele trecute cu iubita de mana la Castelul Bran. Ba chiar s-a lasat fotografiat impreuna cu Misty de mai multi elevi aflati si ei in vizita la celebrul castel si care se napustisera asupra lor, cerandu-le autografe. Una dintre aceste imagini a ajuns pe mana jurnalistilor.



Pana acum, Keo nu a recunoscut relatia pe care o are cu Misty, asta desi paparazzii i-au surprins de la multe ori impreuna.

Se pare ca abia acum, la trei luni de la despartire, Andreea si Keo au hotarat sa isi separe drumurile: "Keo nu a mai trecut deloc pe la vila. Au vorbit si i-a spus Andreei ca nu ar fi de bun augur sa se afle pe acolo in momentul in care ea vine cu americanul acasa. Cu atat mai mult cu cat si el are o relatie, s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa isi separe vietile si fiecare sa isi vada de treaba lui. Momentan, a lasat-o pe Andreea singura in casa, ea se ocupa si de gospodarie, si de plata facturilor, de intretinere, de tot ce trebuie", a povestit o sursa din anturajul Andreei, pentru cancan.ro.

Citeste si:

Cine sunt penibilii din showbiz. Verdictul psihiatrului e crunt!

Dependenda sau doar adrenalina? 5 vedete impatimite dupa jocurile de noroc

Noua Angelina Jolie este o romanca! Asemanare incredibila


Sursa foto: urban.ro, cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului