Vedete din Romania

#declaratii Kim Kardashian #sani Kim Kardashian #kim kardashian

Kim Kardashian, declaratie socanta: "Imi urasc sanii"

Kim Kardashian a devenit mama pentru a doua oara, in urma cu doua luni, dupa ce a nascut un baietel. Vedeta a inceput deja sa se confrunte cu problemele de dupa sarcina.

Aproape ca nu trece zi, fara ca vedeta sa-si tina fanii la curent cu schimbarile din viata ei. Recent a facut o declaratie ce a surpins o lume intreaga!

"Imi urasc sanii atat de mari", a declarat Kim Kardashian, potrivit perfecte.ro. Aceasta a adaugat ca de curand a fost diagnosticata cu bronsita, inca se afla la dieta Atkins si asculta noua melodia lansata de sotul ei, "No More Parties".

Sursa foto: instagram.ro

De asemenea, intr-un post recent, vedeta a declarat ca North West nu este incantata deloc de faptul ca mama ei il alapteaza pe Saint, aceasta fiind nevoita sa gaseasca o varianta de compromis.

"Dintr-un motiv sau altul, North nu accepta sa-l alaptez pe Saint, asa ca folosesc pompa de alaptat, pun laptele in biberon, iar ea ii da sa manance. Functioneaza perfect! Adora sa ma ajute cu treburile pentru bebelus", a explicat aceasta, potrivit perfecte.ro.

Sursa foto principala: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului