Vedete din Romania

#sarcina #nastere #bebelus #fotografii #kim kardashian #kanye west

Kim Kardashian vrea sa faca bani de pe urma sarcinii sale

Kim Kardashian si Kanye West vor deveni parinti in acest an, iar in perioada in care asteapta fericitul eveniment, cele doua vedete s-au gandit deja sa negocieze cu presa pretul primelor poze cu bebelusul lor.

Kim Kardashian a primit o prima oferta, in valoare de 3 milioane de dolari, insa nu a fost pe deplin multumita, asa ca a decis sa mai astepte. De altfel, Kim Kardashian si Kanye West le-au marturisit cunoscutilor ca si-au propus sa primeasca cel putin 7-8 milioane de dolari pentru primele fotografii cu bebelusul lor.

Cuplul mizeaza pe faptul ca, in trecut, alte vedete internationale au primit sume fabuloase pentru primele poze ale copiilor lor. Astfel, Jennifer Lopez si Marc Anthony au primit 6 milioane de dolari pentru fotografiile cu gemenii lor, iar Brad Pitt si Angelina Jolie si-au rotunjit conturile cu suma de 4 milioane dupa aparitia primelor poze cu fiica lor, Siloh.

Kim Kardashian stie cum sa negocieze fiecare aparitie a sa, iar potrivit zvonurilor din trecut, in urma nuntii cu Kris Humpries a castigat 18 milioane de dolari.

Sursa foto: imnotobsessed.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului