Vedete din Romania

#carmen iohannis #klaus iohannis #1 martie #martisor

Klaus Iohannis, declaratie emotionanta pentru sotia sa

Presedintele Klaus Iohannis demonstreaza ca este un om simplu in afara biroului de sef de stat. Astfel, de 1 martie, el nu a uitat de obiceiul de a oferi martisoare, asa ca a inceput cu cea mai importanta persoana din viata sa, Carmen Iohannis. 

Acesta demonstreaza ca, desi a trecut un sfert de secol de cand si-a cunoscut sotia, intre cei doi exista aceeasi relatie apropiata, iar cei doi isi amintesc cu drag de inceputurile relatiei lor. 

"Suntem împreună de peste 25 de ani și cel mai frumos mărțișor rămâne, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie", a scris presedintele Romaniei pe pagina sa de Facebook, unde a postat si o imagine in care ii ofera un buchet de ghiocei sotiei sale.

Declaratia a strans, ca de obicei, mii de like-uri si comentarii de apreciere in doar cateva minute, confirmand ca seful statului se bucura in continuare de o popularitate fantastica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare