Vedete din Romania

Kylie Minogue a cerut 250 de prosoape negre

Printesa muzicii pop, Kylie Minogue, se numara si ea printre vedetele care au pretentii si tabieturi neobisnuite. Pentru concertul de sambata, de la Bucuresti, ea a dorit 250 de prosoape negre si cabine pline de oglinzi, relateaza Compact.

Australianca a solicitat pentru concertul sau de sambata, de pe stadionul Cotroceni din Bucuresti, sapte cabine cu pereti de oglinda si extrem de bine luminate, dar si 250 de prosoape de culoare neagra, informeaza organizatorii evenimentului.

Data de 17 mai se anunţă astfel a fi una de neuitat pentru fanii artistei - două ore de hituri, şapte ţinute semnate Jean Paul Gaultier, 14 dansatori, patru acrobaţi, un show exploziv de sunet şi lumini. Potrivit organizatorilor, la concert sunt aşteptaţi aproximativ 20.000 de spectatori.

Organizatorii evenimentului nu au anuntat inca ziua cand diva australiana va ateriza la Bucuresti. Avand in vedere ca solista are la dispozitie doar o zi de pauza inainte de concertul din Capitala, dupa show-ul de la Budapesta, care are loc astazi, Kylie este asteptata inca de maine in Capitala. Dupa spectacolul din Romania, Minogue va zbura direct la Sofia, unde va concerta duminica.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare