Vedete din Romania

Kylie se casatoreste cu Olivier Martinez

Kylie Minogue s-a impacat cu fostul ei iubit, actorul francez Olivier Martinez. Solista urmeaza sa-si anunte mariajul cu acesta in timpul concertului sau din mai, de la Praga, potrivit unui site ceh de stiri, povesteste Compact.

Cantareata, care va sarbatori implinirea a 40 de ani in mai, este asteptata la Praga in cadrul turneului sau european "Kylie X2008", dupa un concert care va fi sustinut la Frankfurt, Germania.

In bratele lui Olivier

Acesata s-a reintors in bratele lui Olivier Martinez, asa ca in luna mai, solista va avea un dublu motiv de a da o mare petrecere: pe langa aniversarea ei, cantareata se va casatori cu alesul inimii ei, informeaza site-ul ceh de stiri idnes.cz.

Stirea a fost confirmata si de numarul suspect de mare, de bilete VIP cerute de echipa lui Kylie la concertul ei din Cehia. Solista doreste sa ii aiba alaturi pe cei apropiati, in momentul anuntarii fericitului eveniment.

Doar apropiati

In ultima vreme, Kylie si Olivier au fost zariti din ce in ce mai des in ipostaze tandre. Pana acum, Minogue s-a sfiit sa confirme reluarea relatiei cu Martinez. Celebrul cuplu pusese capat relatiei, care a durat patru ani, in februarie 2007, in urma unor speculatii ca actorul francez ar fi inselat-o.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare