Vedete din Romania

La bloc ajuns la final

Dupa 13 sezoane, 524 de episoade, 2.620 de ore de filmare, insemnand 270 de ore de emisie, in acest weekend serialul ”La bloc” ajunge la final! In cei sase ani si jumatate de difuzare, “blocatarilor” permanenti li s-au alaturat vedetele de top, relateaza Ziarul.

Pe platoul de "La Bloc" s-au perindat Anca Turcasiu, Jean Constantin, Nae Lazarescu, Rodica Popescu Bitanescu, Marius Nicolae , Magda Catone, Eugenia Serban , Nico, Maria Dragomiroiu si multi altii.

Prin intermediul sitcomului "La Bloc" Laura Cosoi a devenit cunoscuta publicului, rolul de blonda naiva fiind o eficienta rampa de lansare, iar luptatorul Ionut Iftimoaie si-a descoperit valentele artistice.

Au devenit cei mai buni prieteni 

"Pentru mine, acesti ani au insemnat intoarcerea la meserie. Buftea a devenit locul in care imi place cel mai mult sa plec de acasa", a declarat Alina Chivulescu .In sase ani de emisie, toti actorii din distributie au devenit cei mai buni prieteni.

Episodul final al celui mai longeviv sitcom din Romania, a carui format a fost preluat ulterior de marea majoritate a televiziunilor autohtone, va fi difuzat,  duminica, 25 mai de la ora 16.15.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare