Vedete din Romania

#bucuresti #concert #lady gaga

Lady Gaga, la Bucuresti cu pianul si scena proprii

Cantareata Lady Gaga, care va canta pe National Arena (Bucuresti), pe 16 august, a decis sa vina insotita de o armata de dansatori, bucatari si chiar isi va aduce pianul personal.

Pe toata durata turneului ei mondial, "The Born This Way Ball", din care face parte si concertul din Romania, Lady Gaga isi va cara cu ea atat painul, cat si propria scena.

"Dansatori, costume, schimbari de costume, lumini fabuloase care se invartesc. Vine cu o scena absolut fantastica. Nu va fi cu o deschidere mai mica de 26 de metri", a declarat Laura Coroianu (CEO Emagic) pentru ProTV.

Lady Gaga, care isi va alege singura tinutele si va lucra alaturi de echipa sa la decorul cabinelor si al scenei, este primul artist strain care va concerta pe noul stadion bucurestean.

Vedeta va fi insotita in acest turneu de un bucatar personal, care are sarcina de-ai pregati in fiecare zi cate un sortiment diferit de salata.

Sursa foto : ladygaga.wallpapers4all.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului