Vedete din Romania

#lady gaga #guvern #beyonce #interzicere # guvern chinez

Lady Gaga si Beyonce, interzise de guvernul chinez

Autoritatiile din China au hotarat sa ia la controlat piata muzicii online. Astfel, acestea au decis sa interzica 100 de piese despre care spun ca "aduc un prejudiciu securitatii culturii statului".

Oficialii Ministerului Culturii din China nu au dat explicatii privind selectia pieselor. In fruntea topului se afla artista americana Lady Gaga cu piesele "The Edge of Glory", "Hair", " Marry the Night " si "Bloody Mary". Incepand cu data de 19 august, piesele artistei au fost interzise in China, informeza Mediafax.

Alaturi de Lady Gaga, in topul "interzisilor" se mai afla formatia Blackstreet Boys, Beyonce Knowles , canadienii de la Simple Plan, dar si Take That.

Chinezii nu ii scapa din vedere nici pe asiaticii. Trupa taiwaneza Chang Hui-mei a fost luata in vizor de guvernul chinez, dupa ce in anul 2000 a interpretat imnul taiwanez la investitura fostului presedinte al Chinei, Chen Shui-bian.

Inca din anul 2010, autoritatiile chineze au decis ca toate cantecele transferate online sa primeasca un aviz prealabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului