Vedete din Romania

#facebook #larisa dragulescu #atac sot

Larisa Dragulescu isi ataca fostul sot pe Facebook

Larisa Dragulescu a rabufnit pe contul sau de Facebook si a lansat un atac virulent la adresa fostului sau sot, Marian Dragulescu. Ea ii transmite gimnastului ca se va duce la biserica sa-i aprinda lumanari si ii ureaza sa aiba parte de un sfarsit tragic.

"Ce-o sa fac maine la prima ora: ce nu am facut in viata mea, dar o sa fac din tot sufletul pentru tot ceea ce le faci tu copiilor, Marian Dragulescu!!! Lumanari in biserica o sa-ti pun! Moartea sa te ia!", a scris Larisa in mesajul postat pe reteaua de socializare Facebook.

Cunoscutii au inceput sa-i lase Larisei o multime de mesaje, iar cele mai multe dintre acestea ii condamna atitudinea razbunatoare.

Modelul a simtit nevoia sa isi justifice reactia anterioara si a marturisit ca s-a enervat dupa ce a primit o chemare in instanta de la fostul sot.

"Iar ma cheama in judecata! Motivul? Copiii, logic vrea sa fie scos legal de la orice cheltuiala a lor, in principal de la cele medicale ale lui Beatrice! Sa-ti fie rusine, nemernicule, pentru tot ce le faci. Moartea sa te ia!", a continuat Larisa Dragulescu.

Sursa foto: expressdebanat.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare