Vedete din Romania

#despartire #laura cosoi #smiley

Laura Cosoi a trecut peste despartirea de Smiley

Laura Cosoi a trecut peste despartirea de Smiley, survenita in urma cu aproape doua luni. In prezent, calatoreste mult si are in derulare proiectul "Vis de femeie", care o mentine ocupata si, totodata, fericita.

Laura Cosoi a marturisit intr-un interviu acordat revistei VIVA ca a fost impresionata sa primeasca o multime de mesaje de incurajare dupa despartirea de Smiley de la persoane pe care abia le cunostea. De asemenea, frumoasa blonda a precizat ca, daca a traversat o perioada in care a avut nevoie sa fie singura, acum se simte bine si priveste inainte.

De altfel, Laura Cosoi a declarat ca a reusit sa treaca peste despartire cu ajutorul credintei. "Eu m-am apropiat foarte mult de Dumnezeu in ultima perioada. Intotdeauna am avut o relatie buna, dar parca in ultimii ani relatia noastra a devenit mai stransa ca niciodata. Ori de cate ori am avut un moment de ratacire, de cadere, m-am rugat mult. Si nu oricum, ci din adancul sufletului. Am crezut in fiecare cuvant rostit sau gandit. Cred ca este foarte important sa existe cineva sau ceva in viata ta care sa te mentina pe linia de plutire. Echilibrul meu este credinta", a afirmat Laura.

Foto: agentiadepresamondena.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului