Vedete din Romania

#laura cosoi #cea mai sexy femeie #premiu laura cosoi

Laura Cosoi, cea mai sexy vedeta din Romania

Laura Cosoi a fost desemnata saptamana trecuta "Cea mai sexy vedeta din Romania" de site-ul Radar de Media, desi nici macar nu stia ca a fost nominalizata.

"Povestea acestui premiu a inceput miercuri. O zi absolut obisnuita, o zi in care am gatit, am participat la intalniri, am raspuns la mail-uri si am facut slalom printre masini in traficul nebun din Bucuresti. Luni am fost luata prin surprindere cand am aflat ca trebuie sa ridic un premiu oferit de cei de la Radar de Media Online pentru 'Cea mai Sexy vedetă din Romania'. What? Eu?", a scris iubita lui Smiley pe blogul sau.

Imediat dupa ce a primit premiul, Laura Cosoi a explicat cum trebuie sa fie, in viziunea sa, atitudinea sexy: "Trebuie sa fii naturala, relaxata, sa nu te iei prea in serios si sa zambesti mult. Eu cred ca acesta este secretul. Teoretic, sexy am fost timp de doua ore cat am fost prezenta la eveniment, dar practic eu m-am simtit sexy toata ziua. M-am decis sa iau acest premiu drept cadou pentru cei 30 de ani pe care i-am implinit si, desi este probabil sa nu mai iau contact cu o astfel de titulatura, eu am sa continui sa ma simt sexy indiferent de ce port sau de ce varsta voi implini".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare