Vedete din Romania

#dans #andreea balan #laura cosoi

Laura Cosoi ii face concurenta Andreei Balan

Dupa ce Andreea Balan si Petrisor au transformat dansul intr-o afacere, Laura Cosoi s-a hotarat sa ia exemplul Andreei.

Soarta celor doua vedete pare sa fie asemanatoare pentru ca atat Andreea, cat si Laura s-au duelat in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine", dupa care ambele au ajuns in Mexic.

In prezent Andreea Balan cu Petrisor Ruge castiga in jur de 2.500 de euro din show-ul interactiv "Lectia de dans", dar cei doi au in spate o experienta de doi ani.

Acum Laura Cosoi cu Bogdan Boanta vin din urma si vor isi prezinta idea: "Laura Bogdan Events". Firma care urmeaza sa fie fie infiintata va oferi doritorilor show-uri de dans contra-cost. "E o idee la care lucram si pe care dorim sa o punem in practica", a declarat increzatoare Laura Cosoi, iar Bogdan Boanta a completat: "In curand, vom fi disponibili pentru evenimente, spectacole, show-uri".

Chiar daca Andreea sustine ca nu se teme de concurenta, tarifile practicate de catre Laura si Bogdan sunt mult mai mici decat cele ale "Lectiei de dans", adica in jur de 1.300 de euro.

"Ce fac Laura si Bogdan e diferit de ceea ce facem noi. Ei nu invata publicul sa danseze. La noi, spectacolul e foarte complex, contine sase demonstrative - charleston, tango, calusarii, salsa, samba, rock&roll. In plus, eu si cant o ora si jumatate. Conceptul "Lectia de dans" e deja e implementat de 2 ani si este cel mai bun de pe piata evenimentelor. Sper ca si altora sa le mearga la fel de bine, e loc pentru toata lumea", a mai spus Andreea Balan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare