Vedete din Romania

# laura cosoi nunta #vedete intern #showbiz #laura cosoi

Laura Cosoi - o nunta, doua petreceri. Ce investitie a facut vedeta

Sambata, 8 august, Laura Cosoi se va casatori! Pentru eveniment, viitoarea sotie a lui Cosmin Curticapean si-a dorit doua petreceri de nunta, dintre care una tinuta la palat, meniuri gatite de fosti concurenti „MasterChef“ si vesela adusa din trei tari straine.

„In curand va fi nunta! Un singur eveniment, dar doua petreceri. Una la Iasi, acasa la mine, cealalta la Targu Mures, acasa la Cosmin. In mod normal am vrut sa facem o nunta foarte mica, de maxim 60-70 de persoane, undeva intr-un loc frumos. Ne-am dat seama insa ca sunt multi cei care ar vrea sa ne fie alaturi, sa se bucure impreuna cu noi“, a scris Laura Cosoi pe blogul sau.

Pentru ca invitatii sa se simta cat mai bine, Laura Cosoi a optat pentru farfurii aduse din Anglia, tacamuri italiene sau pahare nemtesti. In ceea ce priveste meniul insa, Laura nu a trebuit sa-si faca probleme, deoarece bucatarii care se vor ocupa sunt doi fosti concurenti de la “MasterChef”, Bogdan Alexandrescu (Dexter) si Alex Petricean (D’Artagnan), angajati la Polizu.

Actrita si viitorul sau sot au platit 1.500 de euro pentru inchirierea cladirii si o suta de meniuri in valoare de 75 de euro pentru invitatii sai. In total, nunta de basm le scoate din buzunare nu mai mult de 9.000 de euro, la care, probabil, se vor adauga cheltuielile de transport si muzica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului