Vedete din Romania

#mexic #spital #laura cosoi

Laura Cosoi s-a internat de urgenta in Mexic

Iubita lui Smiley s-a intors, zilele trecute, din Mexic, unde a reprezentat Romania la un concurs de dans. Cu toate ca i-a fost greu departe de casa si a slabit cinci kilograme din cauza efortului depus, Laura s-a internat de urgenta din cauza unei infectii.

"Mi-au lipsit multe... oamenii dragi, prietenii, casa mea, plimbarile, vacantele, mancarea, totul. Au fost multe greutati cu care a trebuit sa ne confruntam, probleme cu respiratia de la altitudine, am facut o infectie foarte urata in gat de la poluare si am ajuns la spital, am avut probleme cu alimentatia (in ultimele doua saptamani n-am mancat aproape nimic) si am slabit foarte tare, am trecut si printr-un cutremur… nenumaratele dueluri, nedreptatile juriului… dar pana la urma importante sunt amintirile frumoase cu care am ramas si cu prietenii noi pe care ni i-am facut! Acum vreau sa lenevesc, sa-mi petrec timpul cu Andrei, sa merg in parc cu Jazz, sa merg la Iasi, sa mananc mancare buna si sa recuperez kilogramele pierdute, sa merg in vacanta, sa ma vad cu prietenii", a povestit la revenirea in tara Laura Cosoi .

Smiley, cu cauciucul la aeroport !

La intoarcere, Laura a fost asteptata de iubitul ei, Smiley, care a ajuns cu greu la intalnire. In drum spre aeroport, plin de entuziasm ca urmeaza sa-si revada iubita, Smiley a simtit ca e ceva in neregula cu masina lui si, cand a verificat, a constatat ca are pana de cauciuc. Pentru ca nu stia sa faca o pana si stresat ca ar putea rata sosirea Laurei, Smiley a luat cauciucul spart si a pornit-o pe jos spre aeroport. A ajuns in timp util si a adus cu el si dovada aventurii prin care a trecut.

"Sunt foarte emotionata si bucuroasa! N-am mai fost plecata din tara atat de mult timp si trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu fara familia mea, fara Andrei si Jazz. Ei sunt totul pentru mine!", Laura Cosoi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului