Vedete din Romania

#copil #laura cosoi #smiley

Laura Cosoi vrea copil cu Smiley

Laura Cosoi este speriata de faptul ca implineste 30 de ani si inca nu a devenit mama. Laura se gandeste ca ar fi cazul sa ramana insarcinata cu Smiley, cel care ii este alaturi de mai bine de trei ani.

 “Eu implinesc 30 de ani, iar Andrei (n.r.-Andrei Maria, numele adevarat al lui Smiley), 29. Normal ca ne dorim copii”, a declarat Laura pentru Libertatea.

Totusi, cei doi nu se grabesc sa devina parinti. Laura considera ca un copil este o mare responsabilitate pentru ambii partenerii si “o schimbare care se face pentru toata viata”.

Chiar daca inca nu a devenit mamica, Laura Cosoi se pregateste asiduu pentru viata de gospodina . Laura povestea zilele trecute ca a devenit experta in bucatarie, gatindu-i iubitului bunatati , exact dupa retetele bunicii.

"Gatitul ma relaxeaza, de asta imi place sa intru in bucatarie ori de cate ori am ocazia. Ciorba de loboda , care este preferata mea, imi iese cel mai bine. De curand am facut cornulete dupa o reteta a bunicii mele. Andrei este disperat cand simte mirosul pentru ca sunt atat de bune incat ar manca o tava intreaga", a declarat actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului