Vedete din Romania

#anamaria prodan #divort #laurentiu reghecampf

Laurentiu Reghecampf a facut lumina in scandalul divortului. Ce a spus sotul Anamariei Prodan clar si raspicat

Laurentiu Reghecampf nu a mai rezistat si a decis sa faca lumina. Sotul Anamariei Prodan a rupt tacerea si a decis sa spuna adevarul despre divortul de impresara de fotbal. Desi multa lume nu a crezut-o pe Ana, Laurentiu Reghecampf a confirmat ca nu se despart. Mai mult, el a transmis si un avertisment tuturor publicatiilor din Romania.

„Am spus ca nu vreau sa comentez toate prostiile care apar in presa. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine, sa-mi puna sotia si copiii in asemenea situatii penibile, sa ne bage familia in aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante si toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astazi, fiecare publicatie, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea si a familiei mele va suporta consecintele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe branci o viata iar dumneavoastra puneti in ziare asemenea prostii care sunt menite sa distruga imaginea, demnitatea si integritatea noastra. Repet. Este ultimul avertisment catre dumneavoastra. Scoateti aceste mizerii si de astazi fara probe evidente nu imi mai distrugeti sistematic viata daca aveti putin respect si omenie.

Familia noastra este una integra si serioasa. Unde aceste mizerii scrise de presa nu au ce sa caute. Sunt mahnit caci in aceasta tara nu exista o umbra de respect fata de oamenii care au facut ceva notabil pe pamantul asta! Sa va fie rusine! Fata de copiii mei si fata de toata familia mea”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare