Vedete din Romania

#laurette #afacere #jeansi #slabit # blugi care topesc celulita #tinute elegante

Laurette vrea sa aduca in Romania blugii care topesc celulita

Criza a afectat grav bugetele vedetelor. Pentru a face rost de bani, tot mai multe vedete autohtone se lanseaza in diverse afaceri. Una dintre acestea este fotomodelul Laurette, care intentioneaza sa dea lovitura pe piata din Romania cu blugii care topesc celulita.

Desi intentiona sa plece in Germania, Laurette s-a razgandit pentru ca vrea sa puna pe picioare o afacere in Romania in domeniul vestimentar si sa se axeze in principal pe tinute de zi.

“M-am gandit ca este cazul sa fac si altceva decat moda. De aceea, ma tot uit dupa un loc de inchiriat, in zona centrala, ca sa pot sa-mi fac un magazin pentru femei. Vreau sa aduc haine, in special blugi, din Germania si Franta, pe care sa ii poata purta toata lumea. Piata este suprasaturata de tinute elegante sau de zi, insa jeansii nu prea se gasesc”, a declarat Laurette.

Laurette nu se va rezuma doar la blugi banali, pe care ii poti gasi oriunde, ci va aduce si in Romania si blugii care le-au cucerit chiar pe starurile de la Hollywood.

"Am vazut care este noua isterie de la Hollywood... jeansii care topesc celulita. Ii imbraci si, in scurt timp, slabesti si nu mai ai probleme cu pielea sau cu grasimea inestetica. Asa ca am luat legatura in Italia cu cei care ii produc si ii voi aduce in curand in Romania”, a spus fotomodelul.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare