Vedete din Romania

#lavinia parva #mesaj Lavinia Parva #relatie Lavinia Parva

Lavinia Parva ia atitudine fata de presa. Iata ce mesaj a lasat vedeta pe Facebook

Desi a incercat sa stea departe de presa de cand a devenit iubita lui Stefan Banica Jr, Lavinia Parva nu a mai suportat criticile si exagerarile care s-au facut in mass-media in ultima perioada.

Cantareata a postat de curand un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care cere sa nu mai fie privita ca iubita cantaretului Stefan Banica Jr, ci ca artista, dar si ca presa sa inceteze cu toate exagerarile in legatura cu relatia sau atitudinea pe care o are ea.

"Dragilor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma bucur ca avem retelele de socializare pentru ca astfel pot fi mai aproape de voi. Am invatat de foarte mult timp sa nu iau nimic personal din ce se spune sau se scrie in presa, dar in ultimele luni lucrurile sunt destul de agitate in aceasta directie.

Imi doresc ca activitatea mea profesionala sa vorbeasca pentru mine, si nu viata mea personala. Probabil multi dintre voi stiu deja, dar unele articole sunt exagerate doar pentru ca trebuie sa vanda si sunt pusa in situatii care nu ma reprezinta. As vrea sa va spun ca pregatesc pentru Craciun un nou videoclip la care am inceput deja lucrul, pregatesc o schimbare de imagine si un nou single care stiu ca va fi in limba romana".

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare