Vedete din Romania

#sinucidere #madalina manole #puiu #lavinia pintea

Lavinia Pintea: "Eu cred ca Mircea Petru e hartuit psihic"

Lavinia Pintea il compatimeste pe Mircea „Puiu” Petru in scandalul iscat cu familia Madalinei Manole. Sotia regretatului actor Adrian Pintea sustine ca situatia conflictuala in care se afla acesta se aseamana foarte mult cu cea prin care a trecut si ea dupa moartea lui Adrian.

In editia de ieri a emisiunii Happy Hour, Lavinia Pintea a intervenit telefonic pentru a-si exprima opinia cu privire la scandalul iscat intre sotul regretatei Madalina Manole si familia acesteia.

"Sunt niste similitudini care m-au pus pe ganduri. M-au impresionat, mi-am retrait momentele de disperare si mi-am reamintit toate acuzele nedrepte si revoltatoare. M-am regasit oarecum in Puiu si in marea drama pe care, din pacate, o poarta. La fel ca si mine, a fost nevoit sa se apere, sa apere si imaginea sotiei, dar mai ales sa apere copilul pe care ea si l-a dorit timp de 20 de ani. Toata aceasta ura a familiei impotriva sotului, a omului pe care Madalina l-a iubit, nu face altceva decat sa se reverse impotriva acestui copil. Eu cred ca acest om (n.r. - Mircea Petru ) este hartuit psihic", a declarat Lavinia Pintea, in emisiunea "Happy Hour" de la PRO TV.

In ceea ce priveste gestul Madalinei de a-si pune capat zilelor, vaduva lui Adrian Pintea este de parere ca artista a fost influentata negativ de catre un escroc care a facut-o sa creada ca e blestemata.

"Sigur ca Madalina, avand o fire artistica, era atrasa de mister, necunoscut, de lumile subtile si avea o inocenta aproape copilareasca. Era nepregatita in domeniul psihologiei si al parapsihologiei. Este cazul tipic de sugestionare negativa. Un sarlatan, nu tocmai bine pregatit, care habar n-avea ce inseamna creier, s-a jucat cu mintea ei. A fost sugestionata negativ, repetabil, si s-a ajuns la o drama. Inducandu-se ideea de blestem, vraji, descantece , s-a ajuns la o epuizare fizica, psihicia si energetica ", a completat Lavinia Pintea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare