Vedete din Romania

#lavinia pintea #adrian pintea #adriana musteata

Lavinia Pintea, terorizata de o fana a lui Adrian

Vaduva regretatului actor Adrian Pintea este hartuita de o fana indragostita de el, care crede ca actorul este inca viu.

O tanara de 30 de ani o hartuieste pe Lavinia Pintea , pentru ca "i l-a furat pe Adrian, iubitul ei". adriana musteata sustine ca actorul n-a murit si o suna pe vaduva zi si noapte.

"De cateva luni, primesc, zi si noapte, zeci de mesaje si telefoane injurioase si de amenintare, de la o individa, fana infocata a lui Adrian. E bulversata ca Adri s-a casatorit cu mine, ca eu i-am fost mireasa, si nu ea. Mai mult, de cateva zile, mi se adreseaza ca si cand vorbeste direct cu Adrian. Ultimul mesaj, primit de la ea, suna cam asa: "Manca-i-ai creierul nevesti-ti, ca te-ai insurat cu creierul ei!". Se refera la faptul ca, odata, Adri a declarat ca s-a casatorit cu mine, pentru ca sunt frumoasa si am creier. Am vorbit deja la Politie, pentru ca nu mai suport", a declarat Lavinia pentru Click!

Adriana sustine ca il iubeste pe Adrian de la varsta de 12 ani si ca Lavinia nu a meritat sa fie sotia lui. Tanara sustine ca actorul nu a murit. "Cand am ajuns la inmormantare , sicriul era inchis. Voiam sa pun mana pe el, sa-l simt rece si sa-l sarut, macar mort, daca viu, n-am reusit. Sigur traieste, si-a inscenat moartea ca sa ne faca pe mine si pe Lavinia sa suferim", a povestit Adriana.

Suspiciunile tinerei au fost intarite de faptul ca numarul de telefon al lui Pintea mai este inca pe o lista la Teatrul de Comedie : "Cum e posibil ca un actor mort sa mai fie pe lista aia? Sunt sigura ca n-a murit! De-aia ii trimit mesaje. Noaptea, cand mi se face dor de el, ii dau mesaje sau ii dau cate un bip".

 

Citeste si 

Lavinia primeste o treime din averea lui Pintea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare