Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #pavel bartos #mihai albu #transformari vedete #vedete intern #tinerete vedete

Le-ai recunoaste? Uite cum aratau in tinerete vedetele mioritice

Multe dintre celebritatile de acum nu mai au nimic in comun cu imaginea din tinerete. Pusti cu plete, cu mustacioara, mai subtirei sau domnisoare zvelte si mai putin aranjate, acestea sunt imaginile din care pe putini i-ai mai recunoaste. Iata o galerie foto amuzanta.

Pavel Bartos


Sursa foto: libertatea.ro

Cu parul lung si mult mai slab. Asa arata Pavel Bartos in urma cu 20 de ani. Multi l-au asemanat chiar cu regretatul lider al trupei Nirvana, Kurt Cobain. "Recunoasteti personajul? DA, eu sunt!", a scris Pavel in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Facebook.

"Wow! Deci faza cu «e sexy Pavel Bartos» nu e doar un slogan!" sau "Rebel, rebel! Cat pe-aci sa cred ca e o poza cu Kurt Cobain!" sunt doar doua dintre comentariile postate de prietenii sai virtuali.

CITESTE SI:

4 vedete somere
Banica Jr si Lavinia Parva s-au separat. Detalii incredibile despre cei doi
Vedete in relatii ultramoderne. Se iubesc la nebunie, dar traiesc separat

 


Ramona Badescu

 

 

Sursa foto: libertatea.ro

Pe Ramona Badescu o stie toata lumea, mai ales acum cand s-a intors din Italia, unde a locuit in ultimele doua decenii. Putini si-o mai amintesc pe diva atunci cand si-a inceput cariera in televiziune, in anii '90. Avea un look total diferit de cel de acum. Avea parul foarte ondulat, era mai bucalata la fata, iar tinutele ei nu erau nici pe departe la fel de sexy ca acum.

Sorin Bontea


Sursa foto: spynews.ro

Durul Sorin Bontea a fost si el pusti candva. Mai exact in urma cu 25-30 de ani. Iata o imagine din acea perioada, de pe vremea cand abia ii mijise mustata si nu era inca un chef celebru.

Catalin Scarlatescu

Sursa foto: spynews.ro

Nici Catalin Scarlatescu nu mai are aproape nimic din adolescentul de odinioara. Poate doar forma buzelor si privirea usor incruntata sa mai aminteasca de acele vremuri.

Mihai Albu

Sursa foto: spynews.ro

Pe vremea cand inca nu crea modele controversate de incaltaminte si nici nu o cunoscuse pe Iulia Albu, Mihai Albu era un cu totul alt om. Fizic, vorbind. Mai exact, parul se afla la locul lui in cap, ba chiar pletele ii coborau pana inspre umar, si nici ochelarii nu isi gasisera un rost pe nas.


Catalin Botezatu

Sursa foto: libertatea.ro

Cu plete, barbita si par pe piept, Catalin Botezatu era si in prima tinerete un barbat dupa care cu siguranta multe femei intorceau capul. Cine ii vede insa fotografiile de acum 20 de ani greu ar putea sti cine e.


Mihaela Radulescu

Sursa foto: libertatea.ro

Si iat-o si pe Mihaela Radulescu, la inceputul anilor '90, pe vremea cand forma un cuplu cu Dan Chisu. Nici vorba de femeia stilata de azi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare