Vedete din Romania

#castiguri vedete #vedete intern #showbiz #dan balan #inna #holograf #andra

Legatura incredibila dintre Andra si Dan Balan!

Milionari in euro doar din cantat! Solisti precum Inna, Andra, Dan Balan sau Stefan Banica si-au rotunjit considerabil veniturile in urma concertelor din ultimii ani. Libertatea.ro a realizat un top al castigurilor obtinute de artistii din showbizul autohton.

Inna


Sursa foto: cdnews.ro

Ascensiunea Innei a fost fulminanta. Desi multi au sustinut ca nu e nici pe departe o voce nemaipomenita, managementul profesionist a fost in stare sa o urce rapid in clasamentele muzicale din 11 tari. Asa se face ca doar in ultimii sase ani Inna a castigat peste 2 milioane de euro, bani pe care, evident, a fost nevoita sa ii imparta cu managerul si cu compozitorii pieselor.

CITESTE SI:

Prima reactie publica a lui Mihai Nesu dupa decesul tatalui sau
Ploile si frigul revin in forta. Vezi ce zone din tara vor fi afectate!
Adrian Mutu si Consuelo nu au divortat. Motivul pentru care cei doi insista sa ramana impreuna!

Andra

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, Andra a reusit, prin propriile-i forte, sa castige in ultimii ani nu mai putin de 5 milioane de euro. Sotia lui Catalin Maruta incaseaza chiar si 6.000 de euro in urma unui concert, iar in ultimii doi ani a avut venituri de circa 25.000 de euro pe luna. Dar nu doar din concerte castiga Andra bani, ci si de pe urma contractelor de imagine si a emisiunilor pentru care lucreaza.

Dan Balan

Sursa foto: vedetesublupa.blogspot.com

Asemenea Andrei, Dan Balan si-a construit cariera incet, dar sigur. Fostului component al trupei O-Zone i-a mers atat de bine dupa ce s-a afirmat cu piesa "Dragostea din tei", ajunsa pe locul 1 in topurile din 30 de tari, incat acum traieste o viata de huzur in inima New York-ului, acolo unde are un apartament evaluat la aproape un milion de dolari. Despre Dan se vorbeste ca ar avea in conturi rezerve financiare de cateva milioane de euro.

Stefan Banica Jr

Sursa foto: enational.ro

N-au reusit sursele Libertatea.ro sa ii contorizeze lui Stefan Banica Jr veniturile, si asta probabil pentru ca ar avea prea mult de numarat. Insa se pare totusi ca de primul milion, Banica Jr a sarit deja de acum cinci ani. Iar dincolo de voce, Banica a ajuns un brand platit regeste. Cea mai buna dovada sunt show-urile "Dansez pentru tine" si "X-Factor".

Holograf

Sursa foto: jurnaluldenordvest.ro

Banii multi insa se obtin si in echipa. Holograf si-a construit in ultimii 20 ani un nume greu, iar asta se vede si in tariful pe care trupa il percepe pentru fiecare spectacol: 10.000 de euro. Acesta este si motivul pentru care membri trupei se numara si ei printre cei mai bogati artisti din showbiz.

Directia 5

Sursa foto: vinsieu.ro

Directia 5 a livrat hituri pe banda rulanta, si tot asa banii s-au intors spre membrii trupei. Nu mai putin de doua milioane de euro ar fi reusit sa "fabrice" in ultimii 15 ani grupul condus de Marian Ionescu.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare