Vedete din Romania

#Gigel Fronel #vedete intern #bianca dragusanu #showbiz #catalin maruta #catalin botezatu

Legatura incredibila dintre Botezatu si Maruta. Ce au ajuns sa faca cei doi!

O tara intreaga e de ani in sir cu ochii pe ei. Si-au castigat notorietatea, iar in jurul lor au crescut noi si noi vedete. Practic, Catalin Botezatu si Catalin Maruta au ajuns ei insisi creatori de nume celebre.

Botezatu i-a creat pe Victor Slav si Bianca Dragusanu

Mai intai s-a ridicat Catalin Botezatu. A ajuns in paginile publicatiilor mondene, apoi an dupa an s-a tot reinventat. Asa a ajuns in centrul atentiei, un designer celebru, ravnit de modelele din toata tara, care au facut tot posibilul sa ii intre in gratii. De 15 ani deja, Botezatu este nu doar creator de moda, ci si de vedete.

Sursa foto: libertatea.ro

Primul care i-a iesit din mana a fost Victor Slav. L-a selectat din multime, l-a invatat meserie, l-a promovat. Apoi, cand a ajuns pe propriile picioare, Victor a iesit de sub aripa ocrotitoare a mentorului sau.



Cativa ani mai tarziu, Catalin a intalnit-o pe Bianca. Tanara a devenit rapid cunoscuta drept "blonda lui Bote", a crescut, a devenit celebra. Atunci, cand s-a simtit stapana pe sine, vietile lor s-au separat. Destinul a facut ca cei doi "copii" ai lui Botezatu, Victor si Bianca, sa se intalneasca, sa se indragosteasca, sa se casatoreasca.


Sursa foto: click.ro

Culmea e ca acum Victor Slav pare sa il saboteze pe creatorul sau. Potrivit click.ro, Victor i-a "furat" designerului proiectul de suflet, "Next Top Model", de la Antena 1.

CITESTE SI:

A confirmat: "Sunt insarcinata". Vezi cine a facut marea dezvaluire!
Stefan Banica Jr, copil cu Nadia Comaneci? "Mascheaza bine burta!"
Kim Kardashian, o noua fotografie provocatoare. "Va rupe internetul"

 


Maruta, "tata" pentru Gigel Frone si doamna Bamboi

Sursa foto: wowbiz.ro

Si Maruta a creat personaje, unele chiar grotesti pe alocuri. Gigel Frone, unul dintre fostii participanti la preselectiile "Romanii au talent", i-a atras atentia omului de televiziune, care a vazut in el potentialul de divertisment, asa ca l-a promovat intensiv o lunga perioada. De doi ani, solistul locuieste la un hotel din Capitala, unde plateste zilnic cate 70 de lei cazarea! Semn ca a ajuns sa castige suficient de bine din spectacolele la care e invitat.


Sursa foto: radardemedia.ro

Nu este singurul personaj care a iesit din mainile lui Maruta. Sunt aproape patru ani de cand Catalin a "descoperit-o" pe doamna Bamboi, o femeie de la tara, din judetul Bacau, mama eroina care a dat nastere la nu mai putin de 13 copii. Maruta a facut din ea un personaj. A invitat-o la emisiunile pe care le realizeaza la Pro TV, i-a reabilitat casa, a introdus-o printre participantii la "Poftiti, va rog!" Asa a ajuns ca o femeie extrem de modesta, semianalfabeta, sa fie cunoscuta de o tara intreaga.

Sursa foto: libertatea.ro

Tot de pe la "Romanii au talent" l-a racolat Catalin Maruta si pe omul-drujba". Tudorel Popa era un copil orfan, un gunoier fara scoala, dar cu un talent aparte. Reuseste sa imite aproape orice. Si daca e show, show sa fie. Asa ca Maruta l-a sprijinit si l-a facut celebru pe Tudorel Popa, care are acum o casa si e convocat pe la o multime de spectacole.

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului