Vedete din Romania

#festival #madalina manole #leonard doroftei

Leonard Doroftei propune un festival in memoria Madalinei Manole

Conflictul dintre parintii si sotul Madalinei Manole nu pare sa se apropie de sfarsit, astfel ca sarcina de a onora memoria cantaretei este preluata de altii. leonard doroftei sustine organizarea unui festival in memoria artistei.

Fostul campionul mondial la box, originar din Ploiesti, spune ca memoria Madalinei ar fi respectata cu un festival muzical ce i-ar purta numele.

"Ar trebui sa se faca un festival in memoria Madalinei Manole. Ea merita asta si ar fi o onoare pentru acest oras sa existe un astfel de eveniment. A fost o artista mare, iar un festival ar fi de mare impact", a declarat Leonard Doroftei citat de ZiarulRing.ro.

Conflictul dintre parintii Madalinei si fostul sot al vedetei, Petru Mircea , face insa imposibila organizarea cu implicarea tuturor apropiatiilor artistei.

"Eu am speranta ca va iesi adevarul la iveala si atunci vom depune toate eforturile pentru a comemora cum trebuie si a face un festival in memoria fiicei noastre", a declarat Ion Manole , tatal regretatei cantarete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare