Vedete din Romania

#iubit lidia buble #Lidia Buble

Lidia Buble, despre relatia amoroasa cu actorul cubanez: "Mi-a pus Dumnezeu mana in cap". Iubitul artistei a venit in Romania

Cunoscuta cantareata Lidia Buble (28 de ani) e la inceputul unei noi relatii sentimentale, cu un actor cubanez in varsta de 37 de ani.

Primele imagini cu noul cuplu au fost dezvaluite recent de artista, cu prilejul unei vacante romantice pe care a avut-o in compania noului iubit, la Ibiza.

Fosta iubita a prezentatorului Razvan Simion se simte excelent alaturi de noul sau partener, pe care l-a convins sa vina si in Romania pentru cateva zile.

Pe retelele de socializare, Lidia Buble a facut primele declaratii privitoare la idila infiripata cu Harlys Becerra.

"Primesc zilnic mesaje, este foarte lunga povestea, trebuie sa imi iau o zi sa va povestesc. Da, chiar sunt fericita, foarte fericita si foarte implinita pe toate planurile", le-a spus Lidia fanilor care au chestionat-o pe marginea acestui subiect din viata sa amoroasa.

"In doua-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Eu cred ca fiecare om merita sa fie fericit si va doresc sa fiti macar la fel de fericiti cum sunt eu. Sunt norocoasa. Pentru mine nu exista actori, cantareti, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevarata ca dragoste vine cand nu te astepti si rasare unde nu te astepti", a mai spus Lidia Buble.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare