Vedete din Romania

#lidia buble emotionata #lidia buble in lacrimi #Lidia Buble

Lidia Buble, in lacrimi! A plans minute in sir, la TV

Lidia Buble a plans minute in sir in cadrul unei emisiuni televizate. Artista care urmeaza sa-si aniversese ziua de nastere pe 9 iunie, a avut parte de o surpriza de proportii.

Iubita prezentatorului Razvan Simion, care urmeaza sa implineasca 24 de ani a trait socul vietii in direct, la emisiunea lui Catalin Maruta. A fost atat de emotionata incat a plans minute in sir.

"Sa stii ca sunt aici pentru tine, sunt mandra de tine si esti un exemplu de ambitie pentru noi, toti si mi-este dor de tine!", i-a urat una dintre surori.

"Sa stii ca chiar daca suntem la trei mii de kilometri distanta, eu te simt aproape, imi lipsesti, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa aiba grija de tine", i-a urat o alta sora.

"M-am emotionat foarte tare, pentru ca ca multi sunt plecati din tara si nu i-am vazut de mult. Da, mi-e foarte dor de ei. Mami si tati sunt acasa si cred ca maine o sa ma sune sa-mi spuna urarea pe care mi-o fac mereu. Tata ma binecuvanteaza in fiecare an. In fiecare an ma suna", a spus Lidia Buble cu lacrimi in ochi.

"Iti doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu pacea Lui, cu iubirea Lui si noi, amandoi, te iubim", a spus Viorel Buble, tatal artistei.

"Nu cred asa ceva. Tati nu ar fi acceptat niciodata sa apara la televizor… Nu cred ca exista cadou mai frumos, e cel mai tare cadou din viata mea… Sunt socata, nu-mi vine sa cred!", a comentat Lidia Buble, extrem de emotionata.

Sursa foto: jurnaluldearges.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare