Vedete din Romania

# sex bebelus #insarcinata #lili sandu

Lili Sandu a dezvaluit sexul bebelusului. "Nu mai are rost sa spun"

Lili Sandu traieste cea mai frumoasa perioada din viata , dupa ce in decembrie a aflat ca este insarcinata. La 40 de ani ea va deveni pentru prima data mamica. "Este intr-adevar un miracol pentru ca drumul nu a fost usor," declara artista dupa anuntul ca va avea un copil.

Desi la inceput nu  avrut sa faca public sexul bebeluslui, Lili Sandu s-a razgandit si a dat vestea cea mare pe canalul sau de youtube. Ea si iubitul sau, Silviu Tolu, vor fi parinti de baietel.

"Nu cred că mai are un rost sa spun ca aceast baietel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate ca undeva mi-as fi dorit să fie fetita pentru ca poate gandeam superficial.

Ma gandeam ca fetitele sunt atasate de mame, ca le putem imbraca frumos, ca sunt gingase, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu stie exact de ce este un baietel si vreau sa zic ca il iubesc dinainte sa se nasca.

Nu am crezut vreodata ca va exista atata iubire in inima si sufletul meu," a povestiti Lili Sandu intr-un vlog pe youtube.

Lili Sandu, emotii cu sarcina

Lili Sandu a povestit ca in timpul unei vacante in Italia a avut o sangerare care a facut-o sa se duca la camera de urgenta, de teama sa nu piarda sarcina. Si s-a intamplat chiar in Ajunul Craciunului. Vedeta a stat mai multe zile internata.

"Exista riscul unui avort si ma rog sa fie bine...Sunt in ziua Craciunului si ma rog la Dumnezeu sa faca o minune. Cat de mult mi-am dorit copilul acesta," spunea Lili Sandu la momentul respectiv.

Lili Sandu si iubitul sau, Silviu Tolu (28 ani) s-au logodit anul trecut in luna mai, de ziua artistei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare