Vedete din Romania

Lili Sandu a trecut printr-o depresie

Cantareata Lili Sandu a marturisit ca, anul trecut, se ingrasase cu 10 kilograme pe fondul unei depresii datorate lipsei de activitate profesionala. In ultimele luni insa, vedeta si-a revenit si, o data cu starea psihica, i s-a imbunatatit si tonusul fizic, povesteste Gardianul.

“Am avut atunci o perioada mai grea, cand nu faceam mare lucru pe plan profesional si nici ziarele si revistele nu ma mai solicitau. Am trecut printr-o usoara depresie si ma ingrasasem 10 kilograme. Dar din fericire mi-am revenit, tot cu ajutorul proiectelor in show biz”, a povestit Lili in emisiunea “Ce se-ntampla doctore”, de la Pro TV.

La scurt timp dupa aceea, artista a semnat un contract cu o casa de discuri franceza si a facut naveta Paris-Bucuresti pentru a inregistra un album.

Ghinion in dragoste

Hiar daca Lili traverseaza acum o perioada fasta din punct de vedere profesional, ea fiind implicata in mai multe proiecte, nu este la fel de norocoasa si in dragoste.

Desi este considerata una din cele mai frumoase femei din Romania, vedeta nu are inca un iubit si recunoaste ca este foarte pretentioasa in alegerea partenerului sau de viata si detesta sa fie agatata.

Singura relatie serioasa pe care Lili a recunoscut-o public a fost cea cu -listul Bogdan Stelea , ce a durat sapte ani.

Bogdan Stelea , iubirea vietii ei

“ Bogdan a fost iubirea vietii mele, a insemnat mult pentru mine. Am invatat multe de la el, m-a ajutat sa ma maturizez. Insa, viata a avut alt plan pentru fiecare, iar eu ma bucur din suflet ca el este fericit. El va ocupa mereu un loc special in viata mea, indiferent ce directie va lua soarta fiecaruia”, a marturisit Lili in ultima editie Click.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului