Vedete din Romania

# lili sandu nastere #lili sandu

Lili Sandu, noi dezvaluri despre sarcina. Cum vrea sa nasca vedeta

Lili Sandu (40 de ani) va deveni mamica pentru prima ora. Vedeta a marturisit ca isi doreste sa nasca pe cale naturala, insa nu exclude nici varianta cezarienei.

"Când o sa vrea bebelusul si Dumnezeu, pentru ca vreau sa nasc natural, sa se alinieze planetele si sa-mi si iasa acest lucru, dar in cazul in care va exista o problema medicala, am luat decizia impreuna cu medicul meu sa nu grabim nasterea. In momentul in care voi intra in travaliu, voi face cezariana daca va fi nevoie. El ar trebui sa vina undeva dupa 15 august, pâna pe 22 august, care e si ziua de nastere a lui Silviu. Dar eu sper sa se grabeasca, pentru ca e foarte cald si e mai greu acum si vrem si sa il vedem mai repede", a marturisit Lili Sandu, intr-un interviu pentru revista OK!Magazine.

Lili Sandu va aduce pe lume un baietel, desi si-a dorit foarte mult o fetita.

"Initial, mi-am dorit sa fie fetita, pentru ca asa ma simteam eu, mama de fata, dar era o superstitie. insa iar fac apel la divinitate si o sa spun ca a fost mai bine asa, pentru ca eu chiar sunt o mama de baiat. Toata lumea imi spune asta si clar baietelul acesta e trimis cu un scop in vietile noastre. in legatura cu diferentele dintre generatii, nu as putea sa pun punctul pe “i” pentru ca trebuie sa trec prin asta in calitate de parinte. Sunt multe minusuri pe care le observ, in general", a marturisit vedeta.

In acelasi interviu, Lili Sandu a vorbit si despre fricile sale de mama. "Da, am o frica sa nu vina fii-miu la masa sa-mi prezinte vreun robot si sa-mi zica: „Uite, mami, ea e iubita mea”. Acolo se va ajunge in viitor. Asta ca o gluma, insa imi e teama ca totul s-a robotizat, ca nu mai exista copilaria pe care generatiile noastre au avut-o, totul se face la nivel de tehnologie. Eu imi doresc sa-l pot indruma catre zona asta a copilariei autentice, in libertate, pe care eu am trait-o, afara, la bunici, cu animale, cu drumetii, nu inchis in camera, jucând un joc. Dar nici nu trebuie sa ne opunem noului, inovatiilor, caci nu vreau sa se simta exclus de catre generatia lui. Mi-as dori sa existe un echilibru. Vreau sa fie un copil bun, sa aiba o pasiune", s-a destainuit vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare