Vedete din Romania

Lili Sandu nu va participa la nunta lui Stelea

Cantareata spune ca ea si fostul sau iubit, alaturi de care a stat sase ani, sunt buni preteni si chiar se mai vad ocazional. Insa ranile cauzate de separarea lor par ca nu s-au vindecat definitiv, intrucat Lili nu ar fi dispusa sa-sl vada pe Bogdan ducand la altar o alta femeie, povesteste Click.

Chiar daca ii leaga o frumoasa relatie de prietenie si se bucura ca acesta si-a gasit fericirea in bratele creatoarei Mirela Popa , vedeta nu doreste sa participle la cununia religioasa a celor doi, care va avea loc in aceasta vara.

“Suntem prieteni, ne intelegem foarte bine, dar nu ma voi duce la nunta lui Bogdan cu Mirela, chiar daca ma vor invita. Eu ma bucur ca s-au casatorit, le doresc tot binele din lume, dar chiar nu m-as simti bine din nici un punct de vedere daca as fi prezenta la eveniment. Sincera sa fiu, mie nu mi-ar conveni ca fosta iubita a sotului meu sa fie prezenta la ceremonia religioasa”, a declarat Lili.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului