Vedete din Romania

#loredana #loredana groza #showbiz #dj wanda #vedete intern #brianca dragusanu #limbaj mahala

Limbaj de mahala. 3 vedete care injura ca la usa cortului

Elegante, delicate, rafinate. Cu alte cuvine, niste adevarate dive. Asa se prezinta in fata publicului frumoasele din showbiz. Numai ca atunci cand se sting reflectoarele, din vorba dulce o dau pe injuraturi ca la usa cortului. Iata cine foloseste in viata de zi cu zi un limbaj trivial:

Loredana

Sursa foto: cancan.ro

Ti-ai imagina-o pe Loredana Groza mancand seminte pe stadion, fluierand si injurand de mama focului? Ei bine, blonda recunoaste ca este o microbista infocata, asa ca nu o data a urcat in tribune pentru a-si sustine cum se cuvine favoritii.

"Am fost la Steaua pe stadion inainte sa se renoveze. Imi placeau vorbele alea grele de tot. Cel mai mult imi placeau semintele acelea vandute de brunete. Am inteles ca sarea o pun direct din rezervorul organic, e ca la Bivolaru. Dar erau cele mai bune seminte. As mai vrea sa mai mananc o samanta din aceea", a declarat artista pentru spynews.ro.

Citeste si:

Au cautat succesul, dar le-a umilit audienta. 6 vedete puse la zid de public

Victor Slav si Lili Sandu formeaza un cuplu. Uite cum au ajuns "impreuna"

4 mamici celebre care au renuntat la faima si bani de dragul copiilor

 

Bianca Dragusanu

Sursa foto: facebook.com

Si Bianca Dragusanu apare ca o doamna bine educata, dar uneori mai da si cu batu-n balta. Blonda a fost inregistata in timp ce arunca cu cuvinte dure la adresa femeilor care o critica pentru ca este prea slaba.

"Sunt niste javre imputite, ordinare, toate! Niste complexate si, probabil, au c... de 120 de tone! Si, probabil, mananca ca niste scroafe ordinare. Si, probabil sunt niste grase care nu au vointa si ambitia mea sa slabeasca asa cum am slabit eu. Facand infometare si cure de slabire pana cand mi-am distrus stomacul, sanatatea si nervii. Si vii tu sa-ti dai cu parerea! Dar cine m... ma-tii esti tu sa zici de mine ca sunt femeia din plastic ca am silicoane? Nu-ti permiti, cumva? Zdreanto!", au fost cuvintele care i-au iesit pe gura Biancai, intr-un acces de furie, potrivit cancan.ro.

DJ Wanda

Sursa foto: cutremurat.org

Nici DJ Wanda nu are un limbaj mai decent. Intr-o inregistrare telefonica difuzata de cancan.ro, in care un tanar ii cere artistei sa-i inapoieze cei 1.500 de euro pe care aceasta i-i datora, DJ Wanda e departe de a fi tocmai o doamna.

"Ti-am zis ca o sa rezolv, dar lasa-ma dracu' in pace. Iti inchid telefonul si simplu. Asta vrei? Lasa-ma dracului in pace ca am inteles despre ce este vorba. Ma doare in c... ce faci tu. Asculta-ma foarte bine, poti sa faci ce vrei tu. Pune-l pe un prieten de-al tau sa-mi dea una in cap, inchide-mi Facebook-ul, f... ma-n c.... Fa ce vrei tu. Du-te-n p... mea de treaba", i-a spus artista barbatului, dupa care i-a trantit telefonul in nas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare