Vedete din Romania

Lindsay Lohan goala

Lindsay Lohan a facut un pictorial nud pentru a omagia memoria celebrei actrite din anii 60, Marilyn Monroe . Stilisti au recreat ultima foto din viata celebrei dive hollywoodiene, in care Lindsay s-a integrat foarte bine. Actrita si cantareata pop, Lindsay Lohan s-a dezbracta de inhibiti pentru acest omagiu artistic adus de publicatia New York Magazine.

Acelasi fotograf

Si pentru ca pozele sa fie cat mai autentice , sedinta foto a fost facuta de Ben Stern, acelasi fotograf care a pozat-o pe Monroe in pictorialul original din anul 1962. Si dupa 46 de ani, Stern si Lindsay au recreat o scena celebra in lume. Lohan, desi a declarat ca sedinta foto nud a fost “confortabila”, a recunoscut ca in seara dinaintea evenimentului a facut 250 genoflexiuni pentru a fi in forma in fata obiectivului.

Fana Marlyn Monroe

Lindsay a recunoscut ca este o mare fana a lui Marilyn Monroe , adaugand ca ea a cumparat un apartament in care aceasta a locuit. “Daca mi-ati vedea casa o sa vedeti ca am multe din lucrurile care au apartinul lui Marilyn.”, a adaugat aceasta.

Viata de actor este grea

“Acesta este o femeie care s-a daruit publicului. Ea spune: “Uitati, voi, publicul ati primit mult din partea mea, este timpul sa fiu egoista si sa ma gandesc si la mine.” De fapt preia controlul asupra lucrurilor.”, a declarat Lindsay legat de sfarsitul dramatic al actritei din anii 60. Lindsay Lohan a mai spus de asemenea ca moartea recenta a actorului Heath Ledger este “tragica”. “Ei (facand referire la Ledger si Monroe) sunt amndoi un exemplu clar al efectelor pe care le are acesta industrie asupra oricui.” Vedeta mondena nu este straina de drame personale. Anul trecut ea a trecut printr-o clinica de dezacolizare, a stat la inchisoare cateva ore si a muncit in folosul comunitatii, dupa ce a fost prinsa sub influenta unor substante interzise la volanul masini personale. Foto:TheSun Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare