Vedete din Romania

#liviu varciu #diana stefanescu #relatie

Liviu Varciu, fericit in noua sa relatie

Liviu Varciu are o relatie foarte frumoasa cu Diana Stefanescu . Fosta Miss Vrancea si prezentatoarea stirilor de la radio Uniplus a inceput deja sa-i posteze mesaje dragastoase actorului pe site-ul de socializare Facebook.

Fostul component L.A. este stresat de faptul ca tot mai multi ziaristi il 'cupleaza' cu diverse femei si prefera sa nu mai apara in presa decat atunci cand face ceva demn de retinut, cum ar fi de exemplu sa se apuce de cantat. Tocmai de aceea, acum ca are o noua relatie, vedeta vrea sa-si tina iubita doar pentru el.

De altfel, actorul considera ca Diana nu este genul de femeie care sa vrea sa-si faca reclama pe spatele lui. "Nu cred ca ma insel chiar cu toate femeile cu care sunt", a declarat acesta in emisiunea Happy Hour.

Diana Stefanescu, pe de alta parte, este in culmea fericirii de statutul ei de "iubita lui Varciu" si doreste sa-si imparta bucuria cu toata lumea. In acest sens, fosta Miss Vrancea a postat pe site-ul de socializare Facebook un mesaj catre iubitul ei: "Ma faci fericita! Multumesc!".

Actorul nu a fost indiferent la atentia pe care i-a oferit-o iubita lui si i-a luat aparere acesteia cand mai multi cunoscuti ai tinerei au spus ca Dianei i se mai spune si " Iguana " si ca "are un trecut dubios, iesind pentru bani cu barbati mult mai in varsta, in Spania, Franta sau Italia".

"Sunt multi invidiosi. Nu este nimic adevarat. Am reusit s-o cunosc pe Diana. Important este ceea ce cred eu despre ea, nu ce zic altii", a tinut sa precizeze Liviu Varciu pentru ziarul Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare