Vedete din Romania

#liviu varciu #adelina varciu #divort #infidelitate

Liviu Varciu, intretinut de sotia pe care a inselat-o?

Invitata in emisiunea Acces Direct de la Antena1, Adelina Varciu a tinut sa lamureasca problema ei cu Liviu, motivele pentru care s-a ajuns la divort precum si faptul ca ea l-ar fi intretinut o perioada pe artist.

Astfel, aceasta i-a spus moderatorului Madalin Ionescu ca motivul principal pentru care a decis sa se desparta de Liviu Vranciu a fost ca acesta o insela constant. Bruneta a precizat ca a angajat si un detectiv particular care i-a confirmat acest lucru. De asemenea, femeia a subliniat faptul ca nu se va mai impaca niciodata cu Liviu.

"Ne certam foarte des, el iesind foarte des cu baietii in club. Nu am inteles nici un moment de ce s-a schimbat atat de mult fata de mine si am facut tot posibilul pentru a comunica cu el... O sa mai tin o perioada tatuajul care ma leaga de Liviu, dar exclud posibilitatea de impacare cu acesta!", a spus Adelina la Acces Direct, citata de Libertatea.

De partea cealalta a baricadei, invitat si el in aceeasi seara insa in emisiunea Happy Hour a lui Maruta, Liviu a recunoscut ca s-ar fi sarutat cu alta femeie dar ca sub nicio forma n-a inselat-o pe Adelina, ci doar a vrut sa se razbune.

"Eu nu am inselat-o pe Adelina niciodata. A existat o femeie cu care m-am sarutat in masina. M-am razbunat si d-asta am iesit cu alta fata", a fost replica data de Liviu Vranciu, in emisiunea lui Maruta.

Indurerat peste masura, cu lacrimi in ochii, artistul a mai dorit sa-si ceara scuze socriilor si parintilor lui cu precizarea ca a iubit-o foarte mult pe Adelina si ca ii pare rau ca s-a ajuns aici. Binenteles ca, si el, la randul lui, neaga posibilitatea unei impacari.

"Nu credeam ca a mea casnicie va ajunge la TV. Vreau sa-mi cer scuze parintilor si socrilor mei. Eu am iubit-o, am simtit ca vreau sa ma insor, a fost frumos. E dezamagitor ca ea sa apara la televizor in Saptamana Mare si sa spuna lucruri urate. Nu mai locuim impreuna", a spus Liviu indurerat.

Liviu i-a vandut ceasul Adelinei in valoare de 10.000 de euro, primit de la conte 

Adelina insa este foarte pornita impotriva lui Liviu si continua sa dezvaluie detalii picante din fosta lor relatie. Aceasta a precizat, tot in emisiunea lui Madalin Ionescu, ca Liviu i-ar fi vandut mai multe obiecte valoroase din casa, pe care ea le-ar fi primit de la fostul ei iubit, contele.

"Liviu a avut o perioada de 6-7 luni in care a spus ca este in concediu, dar el de fapt nu avea bani! Pentru a face rost de bani, a scos la vanzare telefonul meu de cateva mii de euro, motocicleta si un ceas de 10.000 de euro, dar toate aceste lucruri au fost dobandite inainte sa am relatia cu el. Am avut bani de la fostul meu iubit pentru ca ma respecta si ma ingrijea, insa Liviu i-a scos din cont pentru a-si plati un credit", a spus Adelina, citata de Libertatea.

Liviu o acuza insa pe Adelina ca inca mai suspina dupa fostul ei prieten, miliardarul.

"Ea a mai plecat o data de acasa. Dupa nunta, avea bani in cont de la fostul ei prieten, miliardarul. Si in timpul casniciei mele cu ea, ea si-a dat mesaje cu fostul ei prieten. Are 33 de ani, e foarte bogat. Are yacht, elicopter, eu nu am putut sa-i ofer ce-i oferea el", i-ar fi spus acesta lui Maruta.

Desi o iubeste, nu o mai vrea

In final, Liviu a facut un apel catre Adelina, pe care precizeaza ca inca o mai iubeste si i-a cerut acesteia ca sa nu mai minta si sa nu-si mai faca publicitate transformand casnicia lor in subiect de prima pagina pentru ziarele de scandal.

Ami, fosta iubita a lui Liviu isi schimba si ea pozitia

Acum, scandalul Adelina – Liviu a mai primit o lovitura. Ramona Teiceanu (Ami), femeia cu care vedeta Pro TV are o fetita de 8 ani,  a dat-o la intors. Daca pana acum, il blama pe Liviu ca le-a manipulat atat pe ea cat si pe Adelina, acum s-a dat de partea lui.

"Mi-am dat seama ca am fost manipulata de fosta sotie a lui Liviu si ca lucrurile nu stau intocmai cum mi-a spus ea. Am discutat cu Liviu si am realizat ca s-a schimbat mult in bine. Cel putin in privinta sentimentelor pe care le are fata de fetita noastra. Stiu ca nu a facut cat a trebuit, dar mi-a promis ca de azi inainte o va vizita lunar si se va asigura ca nu-i va lipsi nimic. E urat ca Adelina nu a spus intotdeauna adevarul si ca se foloseste de fetita mea pentru a se scuza ca nu mai merge casnicia sa cu Liviu. Din cate am inteles, pe ea chiar a deranjat- o copilul meu, dar nu a vrut sa recunoasca. Nu stiu de ce a facut tot acest scandal, probabil pentru publicitate. Daca intr-adevar are dovezi ca Liviu a inselat-o, de ce nu le publica?", ar fi declarat aceasta pentru ziarul Libertatea.
 

Citeste si:

Liviu Varciu, parasit de sotie pentru ca a inselat-o

Adelina Varciu: "Sotul meu lipsea noaptea de acasa"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare