Vedete din Romania

# liviu varciu copii # anda calin #vedete parinti #liviu varciu

Liviu Varciu va deveni din nou tata, dar nu are de gand sa se si insoare! Ce spune despre iubita lui

In doua luni si un pic, Liviu Varciu va deveni din nou tata, dupa aproape 15 ani. Iubita lui, Anda Calin, este insarcinata in cel de-al doilea trimestru si, desi este o sarcina normala, prezentatorul TV are o viata grea. Iubita lui este cu nervii intinsi la maximum!

„Toată lumea e fericită, împlinită, un pic mai stresată. Nu ştiam că gravidele au nervii întinşi la maxim, că au nervii aşa. Lucrurile nu mai coincid cu ce crezi tu de cuviinţă. Sarcina e ok, normală, aşteptăm evenimentul. Mai sunt două luni şi un pic", a spus Liviu Varciu la o emisiune TV. 

In ceea ce priveste casatoria, desi isi iubeste foarte mult prietena si viitoarea mama a fetitei sale, deocamdata nu are planuri legate de acest eveniment. "Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad şi eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut că vin la banchet şi am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut", a mai spus Varciu in emisiunea lui Mihai Morar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare