Vedete din Romania

#sotie liviu varciu #liviu varciu #relatie liviu varciu

Liviu Varciu vrea sa devina baiat de casa

Liviu Varciu declara ca si-a stabilit prioritatile pentru acest an, iar printre cele mai importante obiective se numara acela de a-si gasi o partenera de viata.

Ambitios si hotarat, Liviu isi doreste sa inceapa constructia unei case si sa-si caute jumatatea. Chiar daca nu pune pret pe aspectul fizic al viitoarei partenere, fostul sot al Adelinei Pestritu nu poate accepta infidelitatea.

O alta conditie pe care o impune Varciu se refera la calitatea de gospodina a celei care-i va fi alaturi, deoarece el insusi este un tip talentat in bucatarie.

"Anul acesta vreau sa-mi achit toate datoriile, sa-mi cumpar teren, sa ma apuc de constructia unei case si sa-mi caut jumatatea. De data asta nu ma mai grabesc cu casatoria. Daca o s-o intalnesc, un an de zile minim si un an si-o luna maxim o sa stau cu ea sa o cunosc mai bine. Nu conteaza aspectul fizic, trebuie sa ma surprinda,sa fie langa mine in momente grele, sa ma inteleaga si, bineinteles, sa nu ma insele.

Trebuie sa si gateasca, n-o sa mancam toata viata la restaurant. Eu gatesc foarte bine, asa ca putem gati impreuna", a declarat vedeta intr-un interviu la Zeus Tv.

Sursa foto : meme.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare