Vedete din Romania

# ionut ghenu # lora iubit # lora divort #vedete intern #doinita oancea #lora #showbiz

Lora da cartile pe fata. Este sau nu impreuna cu fostul iubit al Doinitei Oancea!

Lora a fost surprinsa in ultimele luni din ce in ce mai des alaturi de managerul sau. Desi vedeta a negat ca ar avea o idila cu Ionut Ghenu, managerul sau, gurile sustin ca acestia ar trai in secret o frumoasa poveste de dragoste si ca pentru el cantareata ar fi si divortat. 

Invitata la emisiunea Florentinei Fantanaru, "Dincolo de aparente", Lora a dat cartile pe fata. "Este tour managerul indragostit de tine?", a intrebat-o prezentatoarea TV.

"Nu, ar fi atat de simplu sa fie asa, pentru ca suntem oameni maturi si pana la urma nu e nimic gresit! Indragosteala, iubirea este de la Dumnezeu! Atunci cand esti pe nedrept, cand ti se pun niste lucruri in carca asa degeaba si tu stii ca nu e de la presa. Nu stiu, o sa aflu intr-o zi, avem banuieli, nu o sa le spun, nu lovesc. "Prietenii" poate, dar prietenii nu fac asta.

E un subiect foarte fierbinte si foarte interesant, mai ales ca vine dinspre mine , eu o fata despre care se stiu atatea lucruri frumoase. Daca eu as ascunde o relatie care, probabil, a inceput in timpul casatoriei, deci o chestie din asta, se creeaza un fel de sfera din asta care ma electrocuteaza si eu ca sa ma apar, ar insemna sa incep sa lovesc pentru ca automat intr-un razboi trebuie sa existe victime. Ori eu nu voi face asta, nu voi lovi, nu voi spune lucruri, pentru ca nu pot face asta, nu pot sa traiesc cu ideea ca am facut rau"
, a declarat Lora. 

Ionut Ghenu este managerul Lorei si fostul iubit al actritei Doinita Oancea. Cei doi s-au despartit in urma cu o luna, insa nu negat ca separarea lor ar avea legatura cu Lora. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare