Vedete din Romania

# lora bolnava # lora bali # lora virus #lora

Lora, probleme mari de sanatate in Bali. Abia acum a putut vorbi despre ce i s-a intamplat

Invitata in cadrul emisiunii "Vorbeste lumea" de la Pro TV, Lora a vorbit despre problemele de sanatate pe care le-a intampinat in timp ce era izolata in Bali, unde a fost nevoita sa petreaca aproape 3 luni.

„Țin minte că m-am panicat la un moment dat. Și-am căzut în genunchi și-am început să plâng și m-am rugat foarte tare să mă ajute Dumnezeu. Pe mine mă așteptau oamenii să filmăm videoclip în România. M-așteptau să facem treabă.', a spus Lora.

Artista a marturisit ca in perioada in care a stat in Bali a contractat febra dengue.Lora a recunoscut că a contractat febra dengue abia când s-a întors în România, pentru că nu voia să-i sperie pe cei de acasă.
„Eu n-aveam nimic. Era să cad din picioare de șoc, am crezut că este COVID. Nu înțelegeam ce se întâmplă. M-am retras. Mi-era rău. Am început să plâng, m-am super panicat. M-am rugat, dacă e să fie vreun virus, să nu mă îmbolnăvesc și eu odată cu toată lumea. Când se fac ceilalți bine, e ok. Ca să poată să aibă cineva grijă de mine. Așa a fost. Nu era COVID. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue. (…)

Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. Dup-aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi și pentru febră mare și dureri paracetamol", a mărtusit Lora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare