Vedete din Romania

#muzica #loredana #dieta

Loredana Groza: "Dietele genereaza frustrari"

Cand vine vorba despre vedetele Romaniei putem spune ca multe s-au perindat pe scena ultimilor ani, unele mai talentate altele mai frumoase, unii mai sarmanti, dar una singura tine topul de peste 20 de ani.

Dupa parerea designerilor este un , publicul o adora datorita talentului si presa o iubeste datorita atitudinii sale deschise si a vivacitatiii pe care o prezinta atat pe scena cat si in viata de zi cu zi. Ea este Loredana si ne-a impartasit si noua, echipei Replica Vedetelor, cateva secrete.

Replica Vedetelor: Ce mai face Lori?

Loredana Groza : Incerc sa duc la bun sfarsit un album pe care l-am lansat cu putin timp in urma, am filmat un concert 3D, ceea ce este o premiera practic in Romania. Ideea este sa ofer fanilor o experienta deosebita. De abia astept sa prezint lumii acest concert de care sunt foarte mandra si de album in sine.

Replica Vedetelor: Te imbraci vintage?

Loredana Groza: Eu ma imbrac exact asa cum imi place, am adunat cate ceva de peste tot de unde am fost, am placerea sa intru in magazine vintage si sa gasesc piese pe care sa le combin in felul meu.

"Am o casa de moda cu sediul la mine acasa"

Replica Vedetelor: Ti-ai materializat aceasta pasiune si intr-o colectie de haine ...

Loredana Groza: Sigur am o casa de moda cu sediul la mine acasa, care se numeste Lori si am inceput cu idee asta facandu-mi rochii pentru mine si pentru prietene apropiate, am dezvoltat aceasta pasiune care s-a concretizat intr-o colectie.

Replica Vedetelor: Ai un designer preferat?

Loredana Groza: Lucrez cu mai multi designeri. De exemplu atunci cand fac accesorii am niste artisti din Brasov cu care lucrez, depinde de idee, in functie de ce sunt ei pregatiti sa realizeze.

"Prefer actoria mai mult decat sa prezint o emisiune"

Replica Vedetelor: Ne-a placut postura ta de moderator. O sa revii in acest rol?

Loredana Groza: Deocamdata nu am timp, m-a preocupat in ultimii ani muzica si actoria si am dorit sa ma concentrez pe asta pentru ca televiziunea in sine chiar consuma mult timp si prefer sa fac actorie.

Replica Vedetelor: Ce parere ai de noile simboluri ale adolescentelor din ziua de azi care sunt usor gonflabile?

Loredana Groza: Nu prea ma uit la TV, nu urmaresc decat anumite filme si emisiuni, prefer sa stau in studio sa fac muzica, am alte activitati...

Replica Vedetelor: Spune-ne un pic de vacante ca tot suntem in anotimpul vacantelor.

Loredana Groza: Vacantele sunt in curs de creare, ca sa spun asa, depinde de timpul pe care il voi avea la dispozitie, as vrea sa ma intorc in Brazilia pentru o scurta vacanta impreuna cu familia, asa cum am facut si acum doi ani.

Replica Vedetelor: Cum iti mentii silueta?

Loredana Groza: Mananc orice, cred ca dietele in general creeaza frustrari, cred ca orice dieta iti creeaza pana la urma o lipsa pe care dupa aia organismul o compenseaza. De aceea am incercat sa imi exchilibrez, dieta sa mananc din toate ca sa nu poftesc si poftele alea sa le platesc dupa aia.

Replica Vedetelor: Mai faci yoga?

Loredana Groza: Mai fac, dar din pacate fac doar acasa pentru ca in Bucuresti nu prea sunt multe centre. Faceam la un moment dat cu prietena mea care acum este in America.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului