Vedete din Romania

#youtube #loredana #lansare videoclip #Carla's Dream #vedete intern # videoclip lumea ta

Loredana pregateste o surpriza la Vocea Romaniei. Afla secretul!

Carla’s Dreams si Loredana vor canta in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, difuzata sambata de la 20:30 pe Pro TV, noul lor single, “Lumea ta”.

Prin aceasta piesa am incercat sa transmitem ceea ce credem cu adevarat: sta in puterea noastra sa ne facem viata mai frumoasa si sa luptam, chiar daca de multe ori, pare imposibil.

Carla's Dream, muzician

Cei doi artisti au mai cantat noua piesa si in cadrul concertelor Loredanei, de la Sala Palatului, din urma cu aproape o luna, iar maine, la Vocea Romaniei, va avea loc premiera pe TV. Single-ul a fost compus de Carla's Dreams, iar productia a fost realizata de Carla's Dreams si The Farmers.

“La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multa caldura noul single, ‘Lumea ta’, cantat impreuna cu popularul Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaboram!”, a spus Loredana.

Si solistul de la Carla’s Dreams a fost incantat de aceasta colaborare: “‘Lumea ta’ este a doua piesa lansata de Carla's Dreams in Romania si ne bucuram ca si de data aceasta, colaboram cu o artista romanca. Prin aceasta piesa am incercat sa transmitem ceea ce credem cu adevarat: sta in puterea noastra sa ne facem viata mai frumoasa si sa luptam, chiar daca de multe ori, pare imposibil. Suntem onorati ca Loredana, un nume atat de mare din industria muzicala, a acceptat invitatia noastra si suntem foarte incantati de rezultat”, a spus artistul.

Piesa beneficiaza si de un videoclip, produs de Global Records. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea si in parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, in regia lui Matei Dima, primul roman care a castigat un premiu YouTube, iar DoP a fost Alex Dorobantu. Stylingul a fost asigurat de Radu Mada, Alexandru Abagiu a fost responsabil de machiaj, iar Sorin Stratulat a realizat coafurile.

“Videoclipul a fost filmat acum doua saptamani, la temperaturi foarte mici! In ciuda frigului, filmarile au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum sa ramai copil, despre revolutia inocentei si imaginatiei intr-o lume care a uitat sa zambeasca si sa se joace”, a explicat Lori.

Videoclipul piesei Carla’s Dreams feat. Loredana – “Lumea ta” va putea fi urmarit pe YouTube incepand de maine, 21 decembrie, de la ora 21.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare