Vedete din Romania

#catalin maruta #showbiz #nunta pepe #vedete intern

Lovitura dura data de Pepe nasului Maruta. Uite ce nu-l lasa sa faca la nunta!

Adio, nunta transmisa in direct de Catalin Maruta! Pepe se va cununa religios pe 20 iulie, insa evenimentul, la care nasi vor fi Andra si Catalin Maruta, va fi transmis de Antena 1, si nu de Pro TV.

Situatia stanjenitoare in care cantaretul l-a pus pe nasul sau pleaca de la faptul ca Pepe este angajat cu acte in regula la televiziunea din Baneasa, acolo unde prezinta nu mai putin de trei emisiuni. Din acest motiv, el a fost nevoit sa semneze un contract de exclusivitate care nu ii va mai da voie lui Catalin Maruta sa preia si sa difuzeze imagini in emisiunea sa, de la Pro TV.

In aprilie 2012, Pepe si Raluca Pastrama s-au cununat in fata primarului Piedone, in direct in emisiunea "Happy Hour". "Atunci a fost intr-un fel, acum e alta situatia. Pepe e vedeta la Antena si nu are ce sa faca. Maruta lucreaza la postul concurent! E bine insa ca toti patru: Pepe, Catalin, Raluca si Andra se inteleg de minune si stiu ca angajamentele de acest fel trebuie respectate. Cand a facut Pepe cununia nu era in gradina niciunei televiziuni si normal ca i-a convenit ca nasul sau sa se ocupe si sa prezinte evenimentul in emisiunea sa", a declarat pentru wowbiz.ro un apropiat din preajma familiei lui Pepe.

CITESTE SI:

Cine pleaca, cine vine... Ce emisiuni si ce vedete vom putea urmari vara aceasta la tv


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare