Vedete din Romania

#avere Zavoranu #deces Marioara Zavoranu #vedete intern #oana zavoranu #showbiz

Lovitura la avere. Oana Zavoranu a aflat ca are o sora!

Averea Marioarei Zavoranu scoate la iveala noi mostenitori. Nici n-a apucat bine sa-si ingroape mama, ca o ruda ar fi si anuntat-o pe Oana ca ar avea o sora despre care habar n-a avut.

Cele 60 de milioane de euro pe care le-ar fi mostenit Oana Zavoranu in urma disparitiei mamei sale isca deja controverse. Cum era de asteptat, mostenitori-surpriza apar ca din neant. Nu mai putin de sapte veri din partea bunicii sale vor o parte din avere. Este vorba despre nepoti de-ai Anghelinei Raiciu, mama Marioarei Zavoranu, care ar fi abandonat-o pe aceasta cand era abia nascuta. Se pare ca rudele de sange ale Oanei atenteaza acum la banii si la bunurile ramase de pe urma femeii.

Dar ca si cum nu era suficient, o alta veste, si mai dureroasa, pare sa ii fi dat peste cap toate planurile starletei tv. "A sunat-o ruda din partea mamei naturale a Marioarei, mamaie Anghelina. Am inteles ca i-ar fi zis Oanei ca trebuie sa se intalneasca cat mai urgent pentru ca au de discutat. Ca Oana habar nu are ce rude bogate mai are si ca va afla in curand despre ce este vorba. Dar cel mai tulburator, i-ar fi zis ca habar nu are ca Marioara Zavoranu ar mai fi avut o fiica de care nu se stie", a declarat o apropiata a Oanei, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare