Vedete din Romania

#teo #showbiz #Constantin Iosef #vedete intern #divort teo # relatii teo

Lovitura pentru Teo! Eu nu am fost insurat, spune fostul sot al vedetei! Alte declaratii soc

Constantin Iosef, fostul sot al lui Teo, spune dupa doi ani de la divort adevarul despre relatia lor. "Am vrut sa anulez totul", a marturisit acesta.

Costi si Teo au fosrmat un cuplu in fata legii si a lui Dumnezeu doar 6 luni, fiind unul dintre cele mai scurte mariaje din showbiz. Si, daca pana acum, barbatul s-a abtinut de la comentarii, in timp ce Teo nu a ascuns deloc suferinta pricinuita de divort, Constantin Iosef face declaratii socante vizavi de relatia lor. Astfel, el a marturisit pentru reporterii "Libertatea" ca ar fi stiut de la bun inceput ca mariajul nu va functiona si ca a fost mereu absent.

De altfel, cu o saptamana inainte de nunta, Costi ar fi vrut sa anuleze nunta. "Mi-am dat seama de atunci ca nu-i bine sa fac acest pas si, cu o saptamana inainte, am plecat de acasa. Pana la urma, am cedat si din cauza presiunilor care s-au facut asupra mea, dar si pentru ca am zis ca poate o sa ajungem sa ne cunoastem mai bine si o sa ne intelegem. Pot spune insa ca eu nu simt ca am fost insurat, nu consider ca aceea a fost o casatorie, eu nu eram acolo. Teo stia dinainte de nunta ca nimic nu era in regula", a declarat fostul sot al vedetei Kanal D.  

Mai mult decat atat, Costi spune ca acum este fericit si ca datorita lui Teo sau, mai bine zis, divortului, si-a reintalnit prima si marea dragoste, pe Manuela. El sustine insa ca a reluat legatura cu aceasta dupa divort si nu inainte, asa cum s-a vehiculat in presa mondena. In plus, Costi este de parere ca divortul i-a facut bine si lui Teo: "Fiecare a obtinut ce a vrut. Eu mi-am regasit marea dragoste, dupa 20 de ani, si ea s-a intors in televiziune".

Teo nu a fost la fel de impacata cu acest esec, deoarece, spune Costi, aceasta a facut tot posibilul sa evite orice intalnire cu fostul sot. Mai mult, nici actele la notar nu le-au semnat impreuna, iar Costi sustine ca i s-a interzis sa o mai contacteze. 

CITESTE SI: Confesiuni. 3 vedete despre prima lor iubire

Divortul Oana-Viorel Lis. Adevaratul motiv, dezvaluit de psiholog

Noutati despre sarcina Antoniei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare