Vedete din Romania

#divort #catalin crisan #lucia crisan

Lucia: "Il iubesc si acum pe Catalin"

Razboi in declaratii de iubire in fostul cuplu Lucia si Catalin Crisan . Dupa ce in ultimele zile Catalin a declarat ca inca isi iubeste fosta sotie si o acuza de indiferenta , aceasta ii raspunde printr-o declaratie de iubire in aceeasi emisiune tv .

Fostii soti Crisan au aparut pe rand in emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV si si-au declarat dragostea unul pentru celalalt. Dupa ce in urma cu doua zile Catalin spunea ca nu a inselat-o pe fosta lui sotie si ca aceasta nu i-a aratat ca il iubeste, aceasta a declarat aseara ca a existat o femeie in viata lui. "Stiu din surse sigure ca a existat o Laura in viata lui Catalin dar acum chiar nu mai conteaza acest lucru", a declarat Lucia la “Happy Hour”.

La acuzatiile fostului sot ca nu i-a pasat de casnicia lor, Lucia a spus ca a crezut ca divortul il va face pe acesta fericit. "Il iubesc si acum pe Catalin. Eu am spus data trecuta in aceasta emisiune ca nu vreau sa ma mai impac cu el, nu ca nu il mai iubesc. Eu am fost de acord un an si jumatate sa divortam pentru ca am inteles ca asta il face fericit. Dar asta nu inseamna ca nu am suferit. Nu mi-a placut sa-mi stie lumea sentimentele, zbuciumul meu. Am considerat ca aceste sentimente sunt ale mele si ca trebuie sa mi le acopar pentru ca nu plang cu spectatori. Am considerat ca el nu trebuie sa stie suferinta mea adevarata"", a adaugat Lucia.

La sfarsitul acestei veri, ziarul Cancan anunta ca solistul Catalin Crisan a fost in vacanta in grecia cu o femeie, pe numele sau Laura. Se pare ca vecinele cantaretului ar fi povestit reporterilor ziarului ca acesta si-a lasat balta familia pentru o femeie de 41 de ani, care il vizita des.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare