Vedete din Romania

#tv #amanta #lucian mandruta

Lucian Mandruta a fost iertat de sotie

Lucian Mandruta sustine ca el si sotia lui au trecut cu bine peste scandalul infidelitatii lui, pe care o neaga in continuare.

Intrebat daca a inselat-o pe sotia sa, Ioana , Mandruta a explicat ca tentativele sale de a nega sunt inutile. "Daca as spune nu, nu m-ar crede nimeni. Insa daca as spune da, asta chiar ar fi o minciuna ", a declarat Lucian pentru revista Story.

Ioana, sotia lui Lucian, il sustine in continuare, desi a fost afectata de scandalul mediatic provocat de aparitia pozelor cu stiristul Antenei 1 si o tanara blonda.

"As fi ipocrita daca as spune ca a fost usor sa trec prin acele momente. Acum insa, ramanem aceeasi familie puternica, ce merge mai departe pe drumul ei, care se regaseste in fiecare seara acasa, ca si pana acum, cu dragoste, si care va sti sa continue sa construiasca. Avem pentru cine", a explicat Ioana.

Familia Mandruta, din care fac parte si Mihai (7 ani) si Matei (5 ani), nu este in pericol, crede prezentatorul Observatorului de la Antena 1.

"La Ioana imi place ca rade cu mine, de aceleasi lucruri. Imi place ca simte ca mine, c-am vazut aceleasi filme, am citit (aproximativ) aceleasi carti, ca intelegem lumea la fel. Si-mi mai place ca va imbatrani cu mine", sustine Lucian Mindruta .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare